Haber

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın Muğla ilçelerini ziyaret etti

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Menteşe, Kavaklıdere ve Yatağan ilçelerini ziyaret etti.

Menteşe’de AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, İlçe Başkanı Mustafa Algan, belediye başkan adayları ve partililer tarafından karşılanan Ayaydın, Muğla halkının yaşadığı sıkıntıları kendisinin de yaşadığını söyledi.

Ayaydın, halkın tankerlerle evlerine su getirmek zorunda kaldığını, bozuk yolları kullandığını ve su olmadığı için trafik sıkıntısı çektiğini belirterek, kendisinin de bildiği gibi adaylığı belli olur olmaz hızla çalışmalara başladığını belirtti. bu problemler.

Menteşe merkez ilçenin sorunlarına değinen Ayaydın, “Muğla merkez’in en önemli sorunlarından biri sudur. Suyun olmadığı yerde hiçbir şey olamaz. Bu çağda insan nasıl susuz kalabilir? Benim bir sorunum var. Bunun cevabını vermek zor. Bir büyükşehir, bulunduğu il merkezine su getiremiyorsa söylenecek bir şey yok.” “Zor olabilir ama her zorluğun üstesinden geleceğiz.” dedi.

Ayaydın, altyapının iflas ettiğini ve vatandaşa bu durumun dayatıldığını, sıradanlığı asla kabul etmediğini, Muğla halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Seçildiği takdirde makamında oturarak vakit geçirmeyeceğini, halkın arasında olacağını belirten Ayaydın, her gün bir ilçedeki sorunları halkın arasında bizzat görüp, nasıl çözüleceğine karar vereceğini söyledi.

Ayaydın, ulaşım sorunu yaratan Menteşe’deki Kötekli Kavşağı ile ilgili hükümetin çok güzel bir proje hazırladığını, bu kapsamda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Karayolları Genel Müdürü ve Bölge Müdürüyle görüştüğünü belirtti.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile üniversitenin şehrin biraz dışında olduğuna ve ulaşımın zor olduğuna dikkat çeken Ayaydın, şehir merkezi ile bölge arasında hafif raylı sistemi hayata geçireceklerini, etrafına otopark yapılacağını kaydetti. hastane.

Ayaydın, deprem kuşağında olan Muğla’nın yapı stoğunun çok eski olduğunu ve deprem yönetmeliğine uygun olmadığını belirterek, hızlı bir şekilde kentsel dönüşüm programını başlatarak bunu Muğla’nın mimarisine uygun bir şekilde yapacaklarını belirtti.

Muğla’nın imar sorununun altını çizen Ayaydın, bütünsel imar planları yapacaklarını sözlerine ekledi.

Ayaydın, Menteşe ilçesindeki Perşembe Pazarı’nı mevcut konumundan kaldırıp alanı yeşil alan haline getirerek ilçeye modern ve çağdaş bir pazar alanı kazandıracağını belirtti.

Ziyaretin sonunda İlçe Başkanı Mustafa Algan, Ayaydın’a Yörük Türkmen yağ torbası hediye ederek, “Bundan sonra ben bir Yörük’üm” dedi. söz konusu.

Daha sonra esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Ayaydın, MHP İlçe Başkanlığı’nın şehitler için düzenlediği lokma gecesine katıldı.

Ayaydın daha sonra Kavaklıdere ilçesine giderek AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları ile Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti.

İlçe pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Ayaydın, Kavaklıdere için de önemli projelerinin olduğunu belirtti.

Ayaydın daha sonra Yatağan ilçesine giderek AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarından partililerle bir araya geldi.

Ayaydın, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ü makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aydın Ayaydın daha sonra milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat ve beraberindekilerle Yatağan Millet Bahçesi’nde mahalle muhtarları ve STK’ların katıldığı akşam yemeğinde bir araya geldi.

osmancik-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu