Haber

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın: ‘Her Ortahisarlının oyununa talibim’

AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı adayı Ergin Aydın, Trabzon’da çok önemli yatırımların yapıldığını belirterek, “Her Ortahisarlının oyununa talibim. Seçimi vatandaşlarımızla birlikte kazanacağız, bu şehri birlikte yöneteceğiz.”

31 Mart Yerel Yönetim Seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Kaymakamlığı ve Ortahisar Belediyesi çalışanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerinde ortak yönetime vurgu yapan lider adayı Aydın’a, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve parti teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Ziyaretin ardından seçim sürecini değerlendiren Aydın, “Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgi seli ile karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımızın güler yüzleri bizi daha da heyecanlandırıyor. AK Parti döneminde Trabzon’a çok değerli, değerli yatırımlar yapıldı. İnsanların hayatlarını kolaylaştıracak uygun yatırımlara sahip olun.” Çağımızda da devam edecek. Vatandaşlarımızın sosyal memnuniyetini artıracak, huzurlu ve sağlıklı bir ilçede yaşamalarını sağlayacak projelerimizi hayata geçirmek için gün sayıyoruz. AK Parti’nin belediyecilik anlayışı sayesinde hem Ortahisar’ımıza hem de Büyükşehir Belediyemize sosyal, kültürel ve sportif anlamda fayda sağlanacaktır. Güzel işler hayata geçti. Trabzon’umuz bu anlamda birçok ilin ilerisindedir. Bu bizi çok mutlu ediyor. Amacımız bu hizmet çıtasını bir adım daha ileriye taşımak. Bunun için çaba göstereceğiz. Kentimizi gencinden yaşlısına, personelinden esnafına, memuruna kadar tüm kesimleriyle kucaklayacağız. İstişare kültürü içinde yöneteceğiz. Bu şehirde yıllarını geçirmiş, bu şehirde yaşamış, bu şehrin her sokağını, her sokağını, her mahallesini bilen bireyler olarak aldığımız hizmet bayrağını daha da yukarılara taşımayı hedefliyoruz. Günlerdir sahadayız ve halkımızın bize olan güveni omuzlarımızdaki sorumluluğu artırıyor. Takviyeleriyle bizi heyecanlandıran herkese teşekkür ediyorum. 31 Mart akşamı sandıktan zaferle çıkana kadar seçim çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Her Ortahisarlının oyununa talibim. “Seçimi vatandaşlarımızla birlikte kazanacağız, bu şehri birlikte yöneteceğiz” dedi. – TRABZON

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu