Haber

AK Parti, Sivas’ta belediye başkan adaylarını tanıttı

AK Parti’nin 31 Mart’ta yapılacak Yerel Yönetimler Genel Seçimi için Sivas merkez ve ilçelerdeki belediye başkan adayları tanıtıldı.

AK Parti Dış Bağlantılardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarları döneminde ülkede yapılan hizmetleri anlattı.

AK Parti’nin dünyanın vicdanı olan bir duruşun ve siyasi hareketin adı olduğunu belirten Sırakaya, “AK Parti ezelden ebede yürüyüşün adıdır. AK Parti elif gibi dimdik durandır. Mazlumun yanında, zalimin karşısında.” söz konusu.

Sırakaya, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın her zaman yerel ve genel seçimleri kendince takip ettiğini belirterek, “Yerel seçimleri vatandaşlarımıza dokunabilecek, denetleyebilecek ilk göz olarak gördük. Vatandaşlarımızın sorunlarını hızlı bir şekilde tespit edip çözüm üretiyoruz.” ” dedi.

“Biz memleket aşığıyız”

Vatandaşa hizmetkar olma anlayışıyla çalıştıklarını vurgulayan Sırakaya, şöyle konuştu:

“Biz vatanımıza, vatanımıza, bayrağımıza, ezan aşığıyız. Cumhur İttifakı’nı diğer ittifaklardan ayıran en büyük özellik Türkiye sevgisidir. Milletini şikayet etmekten çekinmeyenlerin mücadelesini gördük. Yanlış yerden selamlaşmanın kendileri için değerli olduğunu düşünen Batılı ülkeler ve geçmişi yenilgilerle dolu bir anlayış, bu millet bir kez daha Anadolu bilgeliğiyle ‘Recep Tayyip Erdoğan’ dedi. Bu muhalefet zihniyeti bugün geldi ve oy istiyor. Yerel seçimler. Milletim neden ‘Kazanıyoruz, öndeyiz’ diyen yalan söyleyenlere oy versin? Kendisine verilen 5 yıllık görev süresi içinde şehrine sahip çıkabilecekken. “Milletim neden oy kullansın? başka pozisyonlar arayanlar için mi? Kendi şehri zor durumdayken tatil yapmayı kendine yakışanlara, balık tutkunlarına, yapraklardan alkış bekleyenlere bu millet oy vermez.”

Sırakaya, AK Partili belediyelerin şehircilik anlayışının şöhret değil, şehrin peşinde koşmak olduğunu belirterek, partililerden seçimlerde daha az uyumalarını ve daha çok çalışmalarını istedi.

Sivas’ta Hilmi Bilgin, Akıncılar’da Hasan Şen, Altınyayla’da Sinan Akbulut, Divriği’de Özcan Çetin, Doğanşar’da Hasan Hüseyin Karataş, Gemerek’te Remzi Kılıçdağ, Gölova’da Tevfik Ayan, Gürün’de Turgay Aslantaş, Hafik’te Habip Görler, İmranlı’da Ali Ürek , Kangal’da Mehmet Öztürk, Koyulhisar’da Aşkın Fırat, Suşehri’de Fazlı Yüksel, Yıldızeli’de Mehmet Sabit Karakaş ve Zara’da Kenan Oğuzhan aday oldu.

Programa AK Parti Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu, Rukiye Toy, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Alım ve partililer katıldı.

haber-anamur.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu