Haber

Beyoğlu Tophane’de Araç Park Etme Kavgası: Bir Kişi Öldü, Bir Kişi Yaralandı

Beyoğlu’nun Tophane ilçesinde bir emlakçı, otoparkta kavga ettiği adamın oğluna kafa attı ve pazarcıyı tabancayla vurdu. Kurşunların hedefi olan adam hayatını kaybederken, olayla ilgisi olmayan bir kişi de bacağından yaralandı. Olay anı kameraya kaydedilirken, cinayet zanlısı polis tarafından olay yerinde yakalandı.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Beyoğlu Tophane’de meydana geldi. İddiaya göre, emlakçı Celal K.’nin (66) oğlu ile market sahibi Mehmet Şahin’in (50) oğlu arasında otopark konusunda tartışma çıktı. Tartışmanın ardından vatandaşlar öne çıkınca taraflar ayrıldı. Ancak olaydan yarım saat sonra Celal K. aracıyla marketin önüne geldi. Aracından inen Celal K., “Oğlumu dövdün mü?” dedikten sonra Mehmet Şahin’in oğluna kafa attı. Oldukça karmaşık bir hal alan kavgada Şahin, oğlu ve yakınları Celal K.’ye saldırdı, adam da silahını çekti. Celal K., Şahin’i kurşun yağmuruna tutarak vücudunun çeşitli yerlerinden vurarak ağır yaraladı. Olayla hiçbir ilgisi olmayan M.Ş.Ş. Bacağına isabet eden kurşunla kendisi de yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından müdahale edilen adam büyük güçlükle zaptedilirken, dehşet anları ise an be an kameralara yansıdı.

Otopark kavgasında bir bakkal tezgahtarını öldürdü.

Olayın ardından caddede devriye gezen polis ekipleri, saldırganı kısa sürede etkisiz hale getirerek, olayda kullandığı silahla birlikte gözaltına aldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Mehmet Şahin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şahin’in evli ve biri 5 yaşında olmak üzere 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Polise götürülen Celal K.’nin hatasını itiraf ederek, oğlu ile market sahibi oğlunun otopark konusunda kavga ettiğini, bu nedenle kavga çıktığını söylediği öğrenildi. Oğlunun darp edildiğini öğrenince markete gelerek hesap istedi ve çıkan kavgada silahla ateş açtı. İfadesinin ardından “kasten öldürme” suçundan adliyeye sevk edilen Celal K., adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Mehmet Şahin’in naaşı, öğle namazının ardından Piyalepaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu