Haber

Depremzede sporcu artık Nilüfer Belediyespor için koşacak

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından ailesiyle birlikte Bursa’ya yerleşen sporcu Furkan Polat, önümüzdeki dönemde Nilüfer Belediyespor çatısı altında mücadele edecek.

Gaziantepli depremzede Furkan Polat bundan sonra sportif hayatına Nilüfer Belediyespor’da devam edecek.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan Furkan Polat, deprem felaketinden önceki gün Bursa’da düzenlenen şampiyonada 1000 metrede Türkiye birincisi oldu. Gaziantep’te ailesinin yanına dönerken depreme yolda yakalanan Furkan Polat, konutunu kaybeden depremzedelerden biri oldu.

Ailesiyle birlikte Bursa’daki yakınlarının yanına gelen Furkan Polat’a Nilüfer Belediyespor kapılarını açtı. Bugüne kadar üç Türkiye şampiyonluğu kazanan 13 yaşındaki sporcu, Nilüfer Belediyespor forması ile önümüzdeki dönem için mücadele edecek.

Artık Nilüfer Belediyespor forması ile koşacak olan Furkan Polat, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret ederek teşekkür etti. Genç sporcu, yeni şampiyonluklar için Lider Erdem’e başarı sözü verdi.
Furkan Polat’ı kulüpte görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lider Turgay Fazilet, bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisinde bulundu. Furkan’ın başarılı olacağına inandığını belirten Fazilet, kulüp olarak her zaman sporcunun yanında olduklarını söyledi.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

koycegiz-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu