Haber

Devlet Bahçeli neden Fatih Karagümrük’ü seçti? sebebi çok eski

Beşiktaş-Antalyaspor maçındaki “Hükümet istifa” sloganlarının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. MHP liderinin 2019 yılında yaptığı ve artık Fatih Karagümrük’ü destekleyeceğini belirten açıklaması, neden İstanbul takımını tercih ettiğine ışık tutuyor.

“İSTANBUL’DA BAKTIK, KARAGÜMÜK FANTASI VAR”

2019 yılında Fatih Karagümrük’ü ziyaret eden Devlet Bahçeli, “1959-1960 yıllarında Karagümrük’e üye oldum. O sıralarda İstanbul’a geldim. İstanbul’da Karagümrük fırtınası olduğunu gördük. Ondan sonra Karagümrük olarak buraya geldim. vatandaş çok değerli sonuçlar gördüm” her an emrinizde olduğumuzu bilmenizi isterim. Burası çok değerli. İnşallah eski günlerine döner.” ifadelerini kullanmıştı.

NE DEDİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, “Depremin ağır sonuçlarıyla uğraşma sürecinde Türk futbolunu siyasallaştırmaya çalışanlar alçak bir kurgu içindedir. Hükümeti istifaya çağırmak siyasi bir tavırdır.” bir avuç fanatik ve holigan grubun emriyle iç ve dış temaslarla komplo kurdu.Türleri kışkırttı.Yapanlar tespit edilsin.Sözlerini kullandı.

habertortum.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu