Haber

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 17 Temmuz 2023 tarihli önemli haber ve haber başlıklarını sizler için derledi!

17 TEMMUZ 2023 PAZARTESİ TÜRKİYE VE DÜNYA’NIN EN YÜKSEK GÜNDEMİ!

Türkiye ve dünyadaki olay ve gelişmeleri anlık olarak okuyucularına aktaran Haberler.com’un haberleriyle güncel, siyaset, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerdeki yeni haberlere ulaşabilirsiniz. İşte Türkiye ve dünya gündemindeki öne çıkan gelişmeler…

KÖRFEZ ÖNCESİ ERDOĞAN’DAN KRİTİK AÇIKLAMA TİP: ÖNCELİĞİMİZ ORTAK YATIRIM VE TİCARİ FAALİYETLER OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan’a gitmeden önce Atatürk Havalimanı’nda düzenlediği basın toplantısında konuştu. Erdoğan, “Ziyaretlerde önceliğimiz ortak yatırım ve ticari faaliyetler olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün başlayacak Körfez gezisinde sırasıyla Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret edecek. Gezi öncesi havalimanında açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Ziyaretimiz sırasında öncelikli hedefimiz ortak yatırım ve ticari faaliyetler olacak. Kazan-kazan anlayışıyla neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz.” sözlerini kullandı.

VARLIK PARTİSİNDE YİNE “VERGİ” ÇATLAĞI! ERBAKAN’IN DANIŞMANI ZEHİR ZEMBEREK SÖZLE İSTİFA ETTİ

Vatandaşa ek vergi yükü getiren düzenlemelerin görüşüldüğü oylamaya katılmayan partisine yine Refah Partisi Genel Lider Danışmanı Prof. Dr. Serhat Fındık tepki göstererek istifa kararı aldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Fındık, “Milletimizi temsil ettiğimizi sanıyordum, yanılmışım. Büyük hayal kırıklığı içindeyim.”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki vergi düzenlemesi tartışmalarına katılmayan Refah Partisi, istifa sarsıntısıyla sarsıldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Refah Partisi’nin Genel Lider Danışmanı Prof. Dr. Serhat Fındık, “Çok üzüldüm” notunu reddederek partisinden istifa ettiğini açıkladı.

WMBLEDON FİNALİNDE FARKLI ANLAR! KATE MIDDLETON EN İYİ KOLEKSİYONCU ÇOCUK İÇERMEZ

İspanyol tenisçi Carlos Alcaraz’ın Novak Djokovic’e karşı galibiyetiyle sonuçlanan maçta Kate Middleton top toplayıcıyı görmezden gelerek elini sıkmadı.

Galler Prensi William ve Galler Prensesi Kate Middleton dün iki çocukları Prens George ve Prenses Charlotte ile Wimbledon Erkekler Final maçını izlediler. Ödül törenini üstlenen Galler Prensesi, karşılama sırasında top toplayıcıyı es geçtiğine dikkat çekti.

SAMATTA FENERBAHÇE’DEN RESMİ OLARAK ÇIKTI! YENİ ADRES PAOK

Mbwana Samatta Fenerbahçe’den ayrılarak PAOK’a transfer oldu. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Yeni sezon yapısını sürdüren Profesyonel Futbol Takımımızda yer alan oyuncularımızdan Mbwana Samatta, Yunanistan’ın Paok Kulübü’ne transfer olmuştur.” kelimeler kullanıldı.

Fenerbahçe’de beklenen ayrılık resmen gerçekleşti. Sarı lacivertliler, 2 sezondur kiraladıkları Samatta’yı bonservis bedeli ödeyerek Yunanistan ekibi PAOK’a gönderdi.

NEWS.COM HAKKINDA

Haberler.com ;Güncel, siyaset, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategoriler haberler Haberleri sunmak ve internet kullanıcılarının haberlere erişimini kolaylaştırmak amacıyla oluşturulmuş kapsamlı bir haber portalıdır. ajandada Son dakika Türkiye’den ve dünyadan gelişmelere, son dakika haberlerine Haberler.com’da ulaşabilirsiniz. Haberler.com’u Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Android ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu