Haber

Kars’tan Denizli’ye atanan il emniyet müdürü için veda programları düzenlendi.

Kars’tan Denizli’ye İl Emniyet Müdürü olarak atanan Yavuz Sağdıç için veda programları düzenlendi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Yavuz Sağdıç onuruna Kars Valisi ve Belediye Başkan Yardımcısı Türker Öksüz’ün ev sahipliğinde Polis Evi’nde yemekli program düzenlendi.

Öksüz, Sağdıç’a Kars’ta yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Sağdıç daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle güvenlik görevlileriyle vedalaştı.

Emniyet Müdürlüğü binası önünde görevlilere seslenen Sağdıç, Kars’ta vatandaşların duasını aldıklarını belirterek, “Çok şükür hiçbir arkadaşımız zor şartlarda çalışırken görevden dolayı burnu kanamadı. Geldiğimiz gün birlikte çalışırken birçok alana dokunduk.Mücadeleden güvenlik ve siber suçlara kadar pek çok alanda özverili çalışmalarınız için teşekkür ederim.” dedi.

Veda ziyaretleri kapsamında Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ni de ziyaret eden Sağdıç, İl Emniyet Müdürü olarak Kars’ın ilk göze çarptığını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Burada başta basın mensupları olmak üzere tüm sektörlerle uyum içinde çalıştık. Eşim ve çocuğumla birlikte sokaklarda ve sokaklarda rahat ve güvenli bir şekilde yürüyebildik, esnafla iyi ilişkiler kurduk. Ben hiç girmedim. Denizli ama bütün arkadaşlarımdan olumlu görüşler aldım. Artık onur üyesiyim. Karslıyım ve Denizli’ye gelecek tüm Karslılara kapım açık.”

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Lideri Hakim Harmankaya, Sağdıç’a teşekkür ederek, “Güvenlik personeli ile sürekli iç içe olan insanlarız. Her ortamda rahat ve güvenli bir şekilde görevimizi yerine getirdik. Bize destek olduğunuz için teşekkür ederiz.” söz konusu.

beyoglu-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu