Haber

Maltepe Belediyesi’ne ait hafriyat kamyonu freni bozularak 6 araca çarptı

Maltepe Belediyesi’ne ait hafriyat kamyonunun yokuş aşağı park etmesi sonucu frenleri bozuldu. Hafriyat kamyonu önündeki 6 araca çarparak durabildi. Olayda herhangi bir ölüm ya da yaralanma yaşanmadı.

Olay, saat 23.30 sıralarında Maltepe ilçesi Fındıklı Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Maltepe Belediyesi, caddede çalışma yapmak üzere gece boyunca bölgeye hafriyat kamyonları gönderdi. Gönderilen çok sayıda hafriyat kamyonu arasında 41 U 8830 plakalı kamyon şoförü, boş kamyonu yokuş aşağı park ederek yemek yemeye gitti. Kısa bir süre sonra frenleri boşalan hafriyat kamyonu yokuş aşağı hareket ederek önündeki 6 araca çarptı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, hasarlı araç sahipleriyle sözlü tartışma yaşadı. Hafriyat kamyonunun sürücüsü sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken, polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

“Çok şükür kimse ölmedi”

Hafriyat kamyonunu kullanan sürücünün akrabalarından A.S., “Gece aracımız işe geldi. Park edip yemek yemeye gidiyorlar. Bir baksınlar aracın frenleri boşalıyor ve hareket ediyor” dedi. Kendi kendine kaçtı. Kamyonun peşinden koşuyorlar ama artık çok geç. Sadece maddi hasar var, çok şükür araç var.” “Hiç kimse ölmedi” dedi.

Olayı gören mahalleli vatandaşlardan Murat Filizoğlu, “Evimizdeydik, belediye asfalt çalışması yapıyordu. Gürültüyle dışarı çıktık. Anladığım kadarıyla arıza vardı. frene basıp kendi kendine hareket etti ve 6 araca zarar verdi. Belediyenin hizmetinde çalışan bir araç. Çok şükür can kaybı yaşanmadı.” – İSTANBUL

haber-bayramic.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu