Haber

Pelin Sellitepe Turan kimdir? İyi Partili Güngören Belediye Başkanı adayı kaç yaşında ve nerelidir?

Belediye seçimlerine kısa bir süre kala belediye başkan adayları araştırıldı. Yeterli Parti’nin Güngören Belediye Başkanı adayının ismi ise merak konusu. Arama motorlarında araştırılan Pelin Sellitepe Turan kimdir? Uygun Partili Güngören Belediye Başkanı adayı kaç yaşında ve nerelidir? Sorularınızın yanıtları haberimizde.

PELİN SELLITEPE TURAN KİMDİR?

1987 doğumlu Pelin Sellitepe Turan aslen Erzicanlıdır. Marmara Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu ve yüksek lisansını Kültür Üniversitesi’nde tamamladı.

Kariyerine 2009 yılında avukat olarak başlayan Pelin Sellitepe Turan, 2014 yılında Emrah Turan ile evlendi.

2024 YEREL SEÇİMLERİ NELER? Z.AH?

2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye’de yerel yönetimleri belirlemek amacıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerdir. OyBunun sonucunda belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclis üyesi, il meclis üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar meclisleri belirlenecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “17 Kasım’da sona erecek olan aday başvurularımız Sayın Başbakanımızın talebi üzerine 22 Kasım Çarşamba saat 19.00’a kadar uzatılmıştır. İl ileri gelenlerinin takdirini ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirini toplayan Teşkilatın eğilim anketi, “26 Kasım Pazar günü 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu