Teknoloji

Selçuk Bayraktar’dan siyasete girme sinyali: Gerekeni yapacağız

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Ankara’da devam ederken gözler TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar’ın üzerinde. Daha önce siyasetten uzak duran Bayraktar bu kez “Siyasete girecek misiniz?” diye sordu. soruya; “Mücadele ne gerektiriyorsa onu yapacağız” yanıtını verdi. Bayraktar’ın yerel seçimlere aylar kala böyle bir sinyal vermesi kulisleri karıştırdı.

“KORKMUYORUZ VE GERİ DÖNECEĞİZ”

TEKNOFEST; Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, aralarında bakanlıklar, cumhurbaşkanlıkları, kamu ve özel sektör kuruluşları, akademik kurumlar ve medya şirketlerinin de bulunduğu 125 kurumla yürütülüyor. Türkiye’nin milli teknoloji ekosistemi. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Lideri ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Lideri Selçuk Bayraktar, festival alanını gezdi. Bayraktar, İşveren Dünyası’na verdiği röportajda, “Siyasete girecek misiniz?” Sorunun cevabını da kendisi verdi. Bayraktar, “Milli teknoloji hamlesi idealini gerçekleştirmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Mücadele ne gerektiriyorsa onu yapacağız. Benim böyle bir hayalim yok ama mücadele siyasete girmeyi gerektiriyorsa yaparız” dedi. Korkmayacak ve geri dönmeyeceksin.” o cevapladı.

“TEKNOFEST HER YIL DAHA ÇOK BÜYÜYECEK”

TEKNOFEST’in açılış programında da açıklama yapan Bayraktar, 2018 yılında ilki TEKNOFEST’i düzenlediklerinde adeta toprağa fidan diktiklerini belirterek, şöyle devam etti: “Sonraki yıllarda da büyümek için kararlılıkla çalışmaya devam ettik. bu fidan. Artık narin fidan toprağın üstünde büyüyor, Milli teknoloji kök salmış ve kalıcı hale gelmiş. İklim değişti, zihinlerde bir devrim başladı. Kalbi olan teknoloji yarışlarımıza 1 milyondan fazla genç başvuruyor. TEKNOFEST her yıl daha da büyüyecek. Köklenen fidanlar ağaç olacak. Bu ağaçlar büyüdükçe gençlerimizin özgüvenleri daha da artacak. TEKNOFEST neslinin yetiştireceği bu ağaçlar herkese huzur verecek. İnsanlık. Huzur verecek bir orman olacaklar. Her projemiz, ormanı oluşturan ağaçlar gibi insanlığa nöbet ve umut verecek. Sonra bu dünyada bir ağaç gibi tek, özgür ve orman yaratılacak. . “Kardeş olarak yaşayacağız”

catalpinarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu