Ekonomi

Şirket kârlarındaki düşüş ABD hisse senedi rallisini frenleyebilir

Morgan Stanley, şirket kârlarındaki ani düşüşün ABD borsasındaki ralliyi frenleyeceğini tahmin etti.

Bununla birlikte, yatırım bankası Japonya, Tayvan ve Güney Kore’deki hisse senetleri konusunda iyimser ve uzun vadeli Hazine tahvilleri de dahil olmak üzere gelişmiş piyasa devlet tahvilleri için ağır bir dava öneriyor. Bu da doların tercih edilmesini öneriyor.

Andrew Sheets liderliğindeki Morgan Stanley stratejistleri, S&P 500 şirketlerinin hisse başına kazançlarının bu yıl %16 düşeceğini tahmin ediyor.

Marj daralması bekleniyor

Morgan Stanley analistleri dün yayımladıkları yatırımcı notunda, “ABD kazançlarına yönelik riskin şu anda aşağı yönlü olduğunu düşünüyoruz. Likidite koşullarındaki kötüleşmenin önümüzdeki 3 ayda hisse senedi değerlemeleri üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturmasını ve gelir artışı olarak hisse başına kazancı hayal kırıklığına uğratmasını bekliyoruz. yavaşlar ve marjlar daha da daralır.” terimler yer aldı.

Sheets liderliğindeki Morgan Stanley stratejistleri, S&P 500 şirketlerinin hisse başına 185 $’a sahip olacağını tahmin ederken, piyasanın medyan varsayımı 206 $ ve endeksin yıl sonuna kadar 3.900 $ olacağını iddia ediyorlar.

efeler-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu