Haber

Canik’te Yeni Sosyal Güçlendirme Alanları Göz Atıyor

Canik Belediyesi, ailelerin ve sporseverlerin uğrak noktası olacak ilçeye yeni sosyal donatı alanları kazandırmaya devam ediyor.

İlçede vatandaşlar tarafından oldukça beğenilen sosyal donatı alanlarını hizmete sunan Canik Belediyesi, titiz çalışmasıyla yeşil alanlarla çevrili, bisiklet ve yürüyüş yolları ve yeni nesil oyun parklarıyla yeni sosyal donatı alanlarını ilçeye kazandırmaya devam ediyor. İşler. Çocukların, ailelerin ve sporseverlerin uğrak noktası olacakları, huzurlu ve keyifli dakikalar geçirecekleri yeni parkların üretim çalışmalarına devam ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni parkların üretim süreçlerini hızla tamamlayacaklarını söyledi. yeni parklar yapıp vatandaşa kazandırın.

Mevcut Özel Alanlar

Canik Belediyesi, özel alanları ve oyun parklarıyla ilçeye örnek parklar kazandırmaya devam ediyor. Her yaştan vatandaşın keyifli vakit geçireceği ilçede bisiklet ve yürüyüş yolları ile yeni parkların üretimini sürdürdüklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bisiklet ve yürüyüş yollarıyla yeni parklarımızın imalat çalışmalarını sürdürüyoruz. İlçemizde yürüyüş yolları. Program kapsamında farklı mahallelerde park imalat çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çocuklarımızın dilediği gibi oynayacağı, ailelerimizin keyifli vakit geçireceği parklarımızı yeşil alanlarda kamelyalı yeni nesil oyun ve dinlenme alanları ile donatıyoruz. Vatandaşlarımızın huzur içinde vakit geçireceği parklarımızda sporseverler için özel spor alanları da bulunacak. Her alanda olduğu gibi sosyal donatı alanında da örnek çalışmaları ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu