Teknoloji

Netflix yapımlarını herkesten önce izlemek ister misiniz? Netflix Önizleme Kulübü geliyor

Netflix film ve dizilerini herkesten önce izlemekten keyif aldınız mı? Cevabınız evet ise Netflix çok yakında hizmete girecek. Netflix Önizleme Kulübü üye olmayı düşünebilirsiniz. Bu kulübe üye olanlar, yorum yapmaları karşılığında tüm Netflix kullanıcıları nezdinde film ve dizi izleme şansına sahip olacaklar.

Şu anda Netflix Önizleme Kulübü’nün bir üyesi olmak için başvuruyor yaklaşık 2000 kişi varAncak 2023 yılının ilk döngüsünde bu sayının dünyanın dört bir yanından katılımcılarla onbinleri bulması bekleniyor.

Netflix bahisle ilgili yaptığı açıklamada, “ Netflix, içeriğe harcanan her bir doların, dünya çapındaki 223 milyon güçlü abone tabanından en yüksek düzeyde katılım ve bağlılık oluşturmasını sağlamak için çalışıyor ve yayıncıların içerik harcamalarını incelemelerine ve kârlılığa daha fazla odaklanmalarına olanak sağlamayı amaçlıyor.” söz konusu.

Filmleri ve dizileri ön izleme fikri yeni değil ama görünen o ki Netflix kendi sistemini geliştirip daha yaygın hale getirmek istiyor. Daha önce alınan yorumlar da filmlerin içeriğinin değiştirilmesine olanak sağlıyor. Örneğin, 2021’de yayınlandı. Netflix filmi Yukarı Bakmakullanıcı geri bildirimlerine göre daha fazla mizah içerecek şekilde değiştirildi ve dört Oscar’a aday gösterildi.

İnsanların Netflix Önizleme Kulübü’nün parçası olmak üzere nasıl seçildiği tam olarak net değil, ancak e-posta gelen kutunuzu yakından takip etmenizi öneririz. Netflix, yeterli geri bildirim almak için abonelerini belirli demografik özelliklere göre seçmek isteyecektir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu