Haber

Taş Kağıt Makas Sıradışı Hikayesiyle Sizi Ağlatacak

Babanız İçin Neleri Riske Atabilirsiniz?

Bir gün baban seni tanımazsa ne yapardın?

“Seni Kurtaracağım Baba… Söz”

“Unuttuğum her şeye mahkumum”

İzleyicilerle buluşmak için gün sayan ‘Taş Kağıt Makas’ serisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizide Ekin Koç’un canlandırdığı Umut karakterinin olağanüstü hafıza yeteneği ve babasını kurtarmak için gösterdiği çaba dikkat çekiyor.

Çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan dizinin başrol oyuncularından Ekin Koç’un canlandırdığı hipertimezi hastası Umut’un sıra dışı anısına konuk olduğumuz fragmanda; Umut’un adalet için vereceği zorlu mücadeleye dair ipuçları da var.

Olağanüstü bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut (Ekin Koç), yaşadığı her anı en ince ayrıntısına kadar hatırlar. Babasının saf olduğunu kanıtlamak için verdiği mücadelede bu üstün hafızasını bir kez daha kullanır. Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev (Serra Arıtürk), Umut’un babası için adalet arayışının en büyük destekçisi olur. Parlak zekası ve sistem karşıtı avukatlık tarzıyla Harun (Ozan Güven), hukuk camiasının güçlü isimlerinden Cumhuriyet Savcısı Süreyya (Hande Ataizi), iş dünyası ile hukuk dünyası arasındaki kilit isim Kadri (Hüseyin Avni Danyal). suç dünyası ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir (Burak Yörük). Dünyanın değişen istikrarı içinde Umut’un Alzheimer hastası olan babası için gösterdiği çaba izleyiciyi derinden etkileyecektir.

Hikayeyi haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende anlatacak olan Taş Kağıt Makas’ın yapımcılığını MF Yapım üstleniyor ve yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor.

Gecekondu mahallesindeki temiz bir gencin, sistemin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşını anlatan dizinin senaryosunu Uğraş Güneş yazıyor. Yakında ekranlarda başlayacak dizinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan İnanç, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı isimler yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu