Yaşam

Wild YENİ BÖLÜM (BÖLÜM 7) fragmanı ne zaman yayınlandı? Wild’ın yeni bölümü ne zaman başlıyor? Bu gece var mı?

Vahşi Her Salı FOX TV’de izleyiciyle buluşuyor. Vahşi 7. BÖLÜM 2. Fragmanı yayınlandı! Peki Wild’ın yeni bölümü (BÖLÜM 7) ne zaman? Fragman yayınlandı mı? Wild’ın yeni bölümü ne zaman başlıyor? Bu gece var mı? Detaylar burada…

VAHŞİ YENİ BÖLÜM (7. BÖLÜM) FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANDI?

Sevilen dizi Wild her salı FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümü merakla beklenen dizinin hayranları fragmanını arıyor. Vahşi, bu akşam (24 Ekim) saat 20.00’de FOX TV’de yayınlanacak. Dizinin YouTube kanalında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümün fragmanını izlemek için Youtube Wild Kanalını ziyaret edebilirsiniz.

ÇILGIN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK? BU AKŞAM ULAŞILABİLİR Mİ?

FOX TV’nin sevilen dizisi ‘Vahşi’ her Salı akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Merakla beklenen bu yeni bölümün hayranları saat kaçta başlayacağına dair sorularla dolu. “Vahşi” 24 Ekim bu akşam saat 20.00’de FOX TV’de izleyicileriyle buluşacak. Dizi hayranları için kaçırılmayacak bir bölüm olacağı kesin.

VAHŞİ OYUNCULAR KİMLERDİR?

Oyuncular: Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol

VAHŞİ KONUSU NEDİR?

Yaman, kaçırıldığı günlerde Hayaller’in evinin bodrumunda tutulduğunu hatırladı. Rüya’nın amcası İlker onu kaçırdı. Üstelik Soysalan ailesinden birinin isteği üzerine… Yaman’ın bu gerçeği sindirmesi hiç de kolay olmayacaktır. Aşık olacağı kızın ailesinden kendi ailesine kadar uzanan kirli bir oyunun kurbanı olduğunu anlayan Yaman, sırlarla dolu geçmişin kapısını açmıştır ve bundan geri dönüş yoktur. yol. Alaz ve Çağla, Yaman’ı hayatlarından çıkarmanın mutluluğunu yaşarken Yaman, ondan çocukluğunu çalan kişiyi bulmak için beklenmedik bir hamle yapar. Onun atılımı her iki tarafın istikrarını bir kez daha bozacaktır. Yaman’ın neler çevirdiğinden habersiz Cesur, Yaman olmadan da hayatta kalabileceklerini kanıtlama hırsıyla başı büyük belaya girerken Alaz’ın aradığı fırsat da önüne düşer. Cesur’un ipleri artık Alaz’ın elinde… Ve dolayısıyla Yaman da… Yaman ise Alaz’ın kurduğu tuzaklardan habersiz peşinde olduğu sorunun cevabını bulmak üzeredir. İlker’i küçükken kaçırtan Soysalan kimdir? Onun annesi? Onun babası? Yoksa büyükbabası mı? “Kimi kimden koruyorsun?” dedi Vahşi. “Bizi sokaklardan mı alacaksınız, yoksa sokakları mı bizden uzaklaştıracaksınız?” Dört yaşındayken iyi bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali, on yedi yıl sonra Yaman olarak evine döner. Bu hikaye, bu gencin kendini “Yaman Ali” olarak yeniden yaratma mücadelesinin hikayesidir.

Alakalı haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu